Boende på Figeholm Konferens

Bara 15 km norr om Oskarshamn precis vid havet, ligger Figeholm Konferens. Här bor du granne med naturen och havet i flera olika boendealternativ. Vi erbjuder en mängd olika boendealternativ. 

Föredrar du att kampera i en stuga med naturen runt knuten eller njuter du av att se havet utanför fönstret så passar våra fantastiska sjöstugor dig bäst. Vi har alternativen, du väljer vilket som passar dina önskemål bäst.

Samtliga stugor renoverades under årsskiftet 2012/2013. Stugorna innehåller kök, spis med ugn, kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn, kaffebryggare, relevanta husgeråd, 32” tv, WiFi, WC med dusch (plastmatta på golv och klinker på väggar). Utförandet på stugorna kan skilja sig från varandra och angiven kvadratmeteryta är cirka. Ett flertal gemensamma grillplatser finns att nyttja på anläggningens område.

 

Boka boende

Klicka på knappen ovan för att enkelt boka boende hos oss genom vår samarbetspartner Campcation. 

 

Köpa en stuga?

Vi har ett antal stugor till salu, vid intresse vänligen kontakta mäklare. Länk till objekt: www.fastighetsbyran.se

2-rums stuga

Ljusa och rymliga stugor med alla bekvämligheter. Naturskönt läge i närheten av havet Vi har 58st 2-rums stugor. Aspvägen, Cypressvägen, Duvvägen, Fågelvägen, Granvägen och Hasselvägen.

Läs mer

3/4-rums stuga

Ljus och rymlig stuga med alla bekvämligheter. Naturskönt läge i närheten av havet. Dessa stugor ligger på Truttenvägen och vi har 26st 3/4-rums stugor.

Läs mer

6-rums stuga

Ljusa och rymliga stugor med alla bekvämligheter. Naturskönt läge i närheten av havet. Dessa ligger på Enbärsvägen och vi 5st 6-rums stugor.

Läs mer

9-rums stuga

Ljusa och rymliga stugor med alla bekvämligheter. Naturskönt läge i närheten av havet. Dessa stugor ligger på Rallarvägen och vi har 3st 9-rums stugor.

Läs mer

Hotellboende & lägenheter

Våra hotellvingar erbjuder 25 hotellrum i varierande storlek med självhushållsprincip. Allrum finns med dart, biljard och tv. På övervåningen finns en rymlig och fräsch lägenhet med öppen planlösning.

Läs mer